Product reviews

Read what customers are saying about our products and service.

12/06/2012 text_stars

Hendriks about the Lewenstein lady

“Ben zeer tevreden met deze paspop,zeer sterk en ook geschikt voor broeken.En inderdaad zoals de website vermeld hadik de paspop de volgende dag al in huis.„

07/06/2012 text_stars

Van Den Bosch Nancy about the Brother FS 40

“ Zeer duidelijke instructie DVD. Prima toestel en verder bedankt Matri voor de snelle afhandeling en de vriendelijke service.Groeten uit Belgie.„

03/06/2012 text_stars

Fernandez about the *Best Buy* Strong Sewing machine

“I am very happy with this machine, and also THE service of Matri is ver good, and the machine was deliverd in Spain exactly as prommissed on time„

03/06/2012 text_stars

Ana about the Brother FS 40

“la maquina de coser brother fs40 es una pasada,aunque el pedido se ha hecho de rogar ,ha merecido la pena la espera.„

28/05/2012 text_stars

Azzouz Mimouna about the Singer Confidence 7463

“elle est très pratique et facile „

24/05/2012 text_stars

Lina about the *BEST BUY* Adjustable Mannequin Siera

“Agreablement surprise!!! Commandé en Belgique le mercredi à 12h et reçu le jeudi à 11h!!! Incroyable!!! Moins de 24h pour recevoir la commande!!! Mannequin très facile à régler, et très fidèle aux formes. Léger donc pratique à manipuler. Je suis enchantée car excellent rapport qualité-prix...„

22/05/2012 text_stars

Cecile about the Brother FS 40

“très bonne machine et site très serieux, livraison rapide„

17/05/2012 text_stars

Aga about the Brother FS 40

“perfecto...100% fiable y rapido... perfecto...recomiendo esta pagina!!!!„

26/04/2012 text_stars

Mevr. Brouwer about the Elna 5300

“Fijn emachine , zeer makkelijk in gebruik„

26/04/2012 text_stars

Jannie about the Elna 5300

“Wat een heerlijke machine ,lekker eenvoudig te bedienen . Ook de spijkerbroek van mijn zoon kan ik nu eindelijk gaan herstellen„

26/04/2012 text_stars

Marijke Van Dijk about the Brother FS 40

“Fijne en eenvoudige machine, Ik had hiervoor een simpele machine zonder knoopsgaten, deze doet het nu vanzelf Een echte aanrader„

20/04/2012 text_stars

Miss Williams about the *Best Buy* Strong Sewing machine

“Very good, hard and easy.„

20/04/2012 text_stars

Catharina about the Brother FS 40

“Machine acheté pour ma fille de 15 ans. Génial, elle est très facile d'utilisation et avec tout ce qu'il faut au niveau équipement et points. A conseiller!„

19/04/2012 text_stars

Emilia Maria about the Brother innovis 955

“Hola Mari cruz, tu has comprado algo en Matri?„

31/03/2012 text_stars

A. Schrijver about the *Best Buy* Strong Sewing machine

“Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe machine„

23/03/2012 text_stars

Chiara about the *Best Buy* Strong Sewing machine

“è una macchina molto valida,cuciture perfette anche sulla stoffa pesante„

20/03/2012 text_stars

Helena about the Diana Junior / small

“het is heel goed om mee te werken ik heb er zelf 1 in huis gehaald en hij werkt geweldig heel handig koop u er ook 1„

07/03/2012 text_stars

Irene Hart about the Singer 1507NT

“Fijne machine, erg makkelijk die draadinsteker. Afgelopen zondag besteld en nu al in huis„

06/03/2012 text_stars

M Meijer about the *Best Buy* Strong Sewing machine

“prima machine doet wat ie moet doen en is simpel in gebruik „

03/03/2012 text_stars

Charlotte about the Brother FS 40

“super elle est super et vraiment merci d avoir fait aussi vite pour la livraison„

12/02/2012 text_stars

Els Janssens about the blind zipper foot

“Dit blinderitsvoetje past perfect op mijn Necchi naaimachine :-)„

13/01/2012 text_stars

Hans about the *Best Buy* Strong Sewing machine

“Fijne machine , eenvoudig in gebruik, ook de demo films hebben erg geholpen , ik had nog nooit achter een machine gezeten, maar nu toch al een hele stapel spijker broeken gerepareerd„

05/01/2012 text_stars

Isaura about the *BEST BUY* Adjustable Mannequin Siera

“Maravilloso maniquí, económico pero muy bien trabajado! me encantó, es más de lo que esperaba la verdad!! el envío extraordinario!! Gracias...„

12/12/2011 text_stars

Inge De Vries about the Bernina 350 PE

“Naai al mijn hele leven op een Bernina naaimachine en ook deze nieuwe Bernina voldoet weer aan al mijn verwachtingen„

07/12/2011 text_stars

Mieke Peters about the Pfaff 1142

“fijne machine voor diverse naaiwekzaamheden„

26/11/2011 text_stars

M. Grauchy about the Toyota easy

“Nice machine, easy to use„

18/11/2011 text_stars

Margreet about the Elna zebra

“Net besteld, de Elna Zebra, nadat mijn bijna antieke Elna Lotus versleten was. Prima alternatief. Eenvoudig en prettig te bedienen. Wat ik alleen niet begrijp: waarom wordt de Elna Lotus niet meer gemaakt???„

18/11/2011 text_stars

Annette Grotenhuys about the Janome Sew Mini

“Wat een leuk en fijn klein machinetje , zelfs mijn dochter van 8 heeft er plezier mee.„

11/10/2011 text_stars

Sofia98 about the Janome DC 3160

“Este maquina es fantastico!!! En tela fina coser muy bien,y tambien con tela gordo. Tiene todo que yo nesecito para hacer ropa,patchwork y cosas para la casa. Estoy muy contento con Janome 3160 y con el Lewenstein lock que es mi primero maquina de overlock. Con el maquina overlock e hecho camisetas y vestidos tan facil! „

07/10/2011 text_stars

Astrid Groenink about the Elna zebra

“Mooie machine , ben er erg blij mee.„

12/09/2011 text_stars

Jan about the Foot control

“Bedankt , nu doet de oude machine van moeder het weer!„

08/07/2011 text_stars

J. De Groot about the *BEST BUY* Adjustable Mannequin Siera

“Wat een fijne paspop, ik heb er nu mijn trouwjurk ophangen, zodat deze mooi blijft. „

01/07/2011 text_stars

D.J about the *BEST BUY* Adjustable Mannequin Siera

“Vendeur très sérieux, envoi soigné très rapide (2 jours!) prix très serré. Impec„

Shopping Cart