Product reviews

Read what customers are saying about our products and service.

10/11/2013 text_stars

Ingrid about the Bernina 350 PE

“Maandag na een heel vriendelijk telefonisch kontakt ,de Bernina 350 Pe aangekocht,woensdag reeds in huis (Antwerpen)van een vlugge levering gesproken.Dus vandaag de machine uitgeprobeerd , en mijn eerste indruk is super al zal ik nog even nodig hebben om alles onder de knie te krijgen, maar de machine is eenvoudig te bedienen, want er zijn zoveel mogelijkheden. Ben nu al zo tevreden dat ik volgende week in de naailes de site van Matri zal aanprijzen, heel erg bedankt voor de vlotte afhandeling van mijn aankoop.En ik, ik ben de trotse eigenaar van een Bernina naaimachine !!!„

07/11/2013 text_stars

Fanny about the Necchi N 424

“Je suis ravie de mon achat ! Cette machine necchi est parfaite pour moi ! Elle est ultra simple d'utilisation, elle fait beaucoup de points de broderie; Je la recommande matri sans soucis !! „

07/11/2013 text_stars

CRISTINA about the Necchi N 420

“Me ha llegado hoy la NECCHI 420. Perfecta !!! Vale la pena la inversión, aunque el manual de instrucciones esté en internet en http://it.matri.eu/Gratis-Handleidingen-handleiding/Necchi-manuels-handleiding„

05/11/2013 text_stars

Sjoukje about the Brother innovis 955

“brother naaimachine In 1 woord....Geweldig!!!! „

05/11/2013 text_stars

Patricia CUYL about the Brother innovis 955

“Super machine a coudre, super géniale, très facile d'utilisation, elle est capable de tout faire (couture et broderie), très bon rapport qualité prix c'est ici le moins cher, si vous avez quelques petits soucis pas de problème le service après vente vous répond très rapidement. Je recommande cette machine et ce site.„

01/11/2013 text_stars

S Kotti about the Singer Fashion Mate 7256

“Geweldige naaimachine, duidelijke instructies, veel mogelijkheden, zeer goede kwaliteit voor redelijke prijs! En Matri.....wederom bedankt voor de keurige en vooral snelle levering van deze singer!„

31/10/2013 text_stars

Linda about the non stick foot

“Heel tevreden en snelle levering! Deze naaimachine pers voet is aan de onderkant gedeeltelijk gecoat, maar is perfect voor mijn Singer. Dit is mijn 2de bestelling so far so good!„

30/10/2013 text_stars

K. Van Langen about the Singer 1507

“Eenvoudige machine maar kan er in huis de dingen mee doen die ik wil, en voor die prijs is het een prima singer naaimachine.„

27/10/2013 text_stars

Mr. Vd Wissel about the Singer Talent 3321

“Wat een fijne naaimachine is dit. Ik heb vroeger ook al een Singer gehad en daarna een Brother maar die heeft mijn dochter mee genomen toen ze uit huis ging. Op aanraden van een vriendin toch maar voor deze naaimachine gekozen en ben er erg blij mee. Makkelijk in gebruik en goeie kwaliteit.„

24/10/2013 text_stars

Latcie about the Singer 1120

“très satisfaite de cette singer machine a coudre facile et complète„

22/10/2013 text_stars

Suus De Vries about the Singer Talent 3323

“Een heerlijke naaimachine. Ik heb deze Singer afgelopen maand besteld en heb er nu al een paar weken mee genaaid. Hij is erg eenvoudig in gebruik en kan er al mijn kleine klusjes mee doen zoals broeken omzomen van de kinderen en mijn man. Ik heb ook eindelijk de gordijnen eens af kunnen maken. Een aanrader dus voor als je niet te veeleisend bent wel kwaliteit wilt.„

17/10/2013 text_stars

Yola1964 about the Bernina lock 1150 MDA

“Heb deze bernina 1150MDA nu al een half jaa=r in huis , moest wel eerst erg wennen om er mee te werken maar zou nu nooit meer zonder lockmachine kunnen.„

14/10/2013 text_stars

Evelien about the Diana Junior / small

“Vorige week deze paspop bij Matri gekocht. Erg makkelijk in gebruik en kan er nu volop gebruik van maken voor het maken van kleertjes voor mijn kinderen. Dankjewel Matri voor de goeie service.„

14/10/2013 text_stars

Luc Barbier about the Foot control

“Danzij deze voetpedaal is onze 25 jaar oude Bernina Lockmachine weer operationeel. En dit tegen een zeer aanvaardbare prijs.„

14/10/2013 text_stars

Ellen about the *Best Buy* Strong Overlocker Lewenstein 700DE

“Zeer fijne en makkelijk lockmachine. Heb m pas bij Matri besteld en had m de volgende dag al in huis. De gratis instructie DVD en de gratis voetenset zijn ook geweldig. Ben heel benieuwd wat ik met alle voetjes nog meer kan maken. Bedankt Matri!„

14/10/2013 text_stars

Laura about the Toyota SL 3314

“Dit is mijn eerste lockmachine en ook voor het eerst online besteld. Ben erg tevreden over Matri en hoe ik geholpen ben. De machine werkt erg prettig al moet ik er nog wel handiger in worden maar aan de machine ligt het iig niet. Ben erg blij met mijn aankoop.„

11/10/2013 text_stars

Renske about the Singer 1120

“Wow, heb deze singer naaimachine gisteren besteld en ik heb m vandaag al op tafel staan. Meteen uitgepakt en aan de slag gegaan. Zoals de beschrijving al zegt is de naaimachine erg makkelijk in gebruik. Ben er nu al erg blij mee en ook met de service en snelle levering van Matri! Dankjewel!„

09/10/2013 text_stars

Patricia about the Singer Talent 3323

“recomiendo esta singer 3323 maquina de coser. la pedi de segunda mano y me llego muy rapido y ademas en perfecto estado, como nueva. es facil de utilizar, bonita, potente y perfecta para empezar a coser a maquina. sobretodo recomiendo a matri por la fiabilidad en el envio.„

04/10/2013 text_stars

Jennifer about the *BEST BUY* Adjustable Mannequin Siera

“Onlangs deze paspop bestelt. Ik was al een hele tijd op zoek naar een goed verstelbare paspop en de Siera heeft alles wat ik nodig heb. Ben er erg tevreden over en werd ook nog een super snel bezorgd door Matri. Bedankt voor de super service!„

04/10/2013 text_stars

Cecile about the Brother FS 40

“machine a coudre Facilité d'utilisation et Livraison rapide et emballage parfait. grâce au livret, ravie de cette 1ère machine électronique mais pourtant un reproche : le changement de pied de biche est pénible, il faut dévisser le pied de biche de la main gauche à l'aide d'un petit outil circulaire en métal glissant, je crois que je vais me fabriquer un système + maniable type jeton en plastic rectangulaire avec une meilleure prise pour le vissage.„

04/10/2013 text_stars

AnnSander about the *Best Buy* Strong Sewing machine

“Ik heb de naaimachine Matrimatic Jubilee 4 gister thuis gekregen en vandaag uitgeprobeerd . Werkelijk fantastisch zoals deze naait.Vele mogelijkheden wat steken betreft en makkelijk in het gebruik. Ik gebruik hem niet alleen voor dikke maar ook voor dunne stoffen en ook dat gaat goed ik ben er erg blij mee .„

03/10/2013 text_stars

Sandra about the Brother innovis 955

“Na heel wat uitzoeken en vergelijken toch nog even met Matri gebeld. Ze hebben me erg vriendelijk te woord gestaan en geweldig geholpen en uiteindelijk toch voor de Brother 955 gegaan. Helemaal met de gratis lockmachine kon ik deze aanbieding niet laten liggen. Beide machines de volgende dag al in huis dus wat dat betreft maakt Matri de verwachtingen wel waar en wat een genot om met deze machines te werken. Ik heb de machine deze week meegenomen naar mijn naaicursus en iedereen wat erg onder de indruk. Van de 129 steken hebben we er zeker 20-30 geprobeerd en stuk voor stuk super! Natuurlijk ook de borduurfunctie uitgeprobeerd. Dat werkt ook erg makkelijk dus ik kan de komende jaren zeker vooruit. Bedankt Matri voor de snelle levering en het goeie advies!„

03/10/2013 text_stars

Kim about the Brother FS 40

“Ik heb deze machine vorige week bestelt en de volgende dag had ik m al in huis. Geweldige service dus! Na uitpakken meteen aan de slag gegaan met de naaimachine en ben erg enthousiast. Vooral het grote LCD scherm is fantastisch. Heb ook al aardig wat steken uitgeprobeerd en met 40 steken kan ik alle kanten op. Wat me vooral aanspreekt is de eenvoudige bediening van de machine, echt een aanrader dus. Dankjewel Matri voor de snelle en goeie service!„

02/10/2013 text_stars

S. Kotti about the *Best Buy* Strong Overlocker Lewenstein 700DE

“Fijne lockmachine, goede informatie erbij o.a. dvd waardoor je snel aan de slag kunt. en is eenvoudig inrijgen Eerste keer bestelling via internet....heel blij met Matri! Binnen een week lockmachine en paspop ontvangen....in spanje! Echt super! Zal het iedereen aanbevelen! „

02/10/2013 text_stars

Nina K about the Brother FS 40

“Prima naaimachine! erg handig die automatische knoopsgaten ik ben zeer tevreden! Super Service en snelle levering„

02/10/2013 text_stars

Ana Rodriguez about the Singer 1120

“encantada con la maquina, tiene de todo lo necesario. El servicio de la web muy bueno y muy claro. La entrega rapida y eficaz. Completamente recomendable. Muy satisfecha„

01/10/2013 text_stars

Monica Suarez Martinez about the Brother FS 40

“He comprado la maquina el domingo y me ha llegado hoy. Eso si, ni un correo que me confirmara la compra. Ya estaba un poco nerviosa. Aun no la he usado, a ver qué tal„

27/09/2013 text_stars

Léonardo about the zigzag foot

“Juste pour dire que j'ai bien reçu le colis en temps et heures... 5 jours ouvrable et pas d'erreur sur la commande, tout est OK, je recommande ce site (Sérieux)„

25/09/2013 text_stars

Ivana68 about the Brother FS 40

“oggi ho ricevuto la mia nuova macchina da cucire Brother Fs40. l'articolo corrisponde perfettamente alla descrizione fornita. ottimi venditori imballo perfettamente intatto. spedizione veloce . veramente raccomandato.„

23/09/2013 text_stars

Hannie about the Janome Horizon 7700 QCP

“Een geweldige naaimachine voor zowel de ervaren gebruiker als de beginner. Eenvoudige bediening. De grotere doorvoeropening is ideaal bij het quilten van grotere werkstukken. Wanneer je grotere klossen garen (1000m of meer) wil gebruiken zou ik adviseren de klossenstandaard aan te schaffen. Dit is een standaard accessoire uit het Janome assortiment speciaal voor de Janome Horizon 7700 QPC.„

19/09/2013 text_stars

Nicole about the *BEST BUY* Adjustable Mannequin Siera

“Bello da vedere e funzionale! Ottimo rapporto prezzo-qualità. Arrivato in 5 giorni (compresi week-end). Sono molto soddisfatta! ho sparso già la voce tra le mie amiche! Bravi! Grazie.„

09/09/2013 text_stars

M. Van Der Linden about the Foot control

“Ik heb een oude Bernina 930. Een oersterke en degelijke machine die ik hopelijk mijn hele leven zal behouden. Eentje waar ik heel blij mee ben dat ik die in het bezit heb. Mijn voetpedaal begaf het, en na wat speuren op internet kon ik 2e hands pedalen kopen, maar ook nieuwe voor de mijn oude Bernina. Ik moest dan €100,00 of meer betalen. Tot dat ik bij Matri ging kijken. Deze pedaal besteld, aan mijn oude snoer van de Bernina gemaakt. Je krijgt een gebruiksaanwijzing er bij. En nu gaat mijn "good old" Bernina weer als een zonnetje! Matri bedankt voor deze fijne goedkope en gemakkelijke oplossing!„

06/09/2013 text_stars

Stefania about the *BEST BUY* Adjustable Mannequin Siera

“Arrivato in 3 giorni, ottimo il prodotto e perfetto anche se comprato usato!!! Bravi Matri veramente molto seri e molto bravi!!!! Stefania„

06/09/2013 text_stars

Stefania about the Promopack large

“Massima soddisfazione piedini universali perfetti, aghi della miglior qualità e le forbici sono veramente professionali e semplicemente stupende!!! occasione da cogliere al volo!!! per la consegna poi sono velocissimi, 3/4 giorni lavorativi e arriva tutto a casa!!!! Bravi siete veramente una bella azienda!!!! Stefania„

01/09/2013 text_stars

Karel Van De Pol about the *Best Buy* Strong Sewing machine

“Mijn ervaring met de machine is prima, gebruik hem niet veel maar kan er alles mee maken, heb hem nu iets meer als een jaar en bevalt me zo goed dat ik hem aan mijn dochter geef en zelf weer een nieuwe heb besteld, want het is een super goede machine, daarmee wil ik zeggen voor de gene die een naaimachine zoekt, zoek niet verder, koop deze en je kunt alles maken.„

30/08/2013 text_stars

LUISHER60 about the *Best Buy* Strong Sewing machine

“Muy buena máquina de coser, con potencia, precio muy económico, no envidia nada a una de 300€ y el servicio de entrega solo 4 días a Sevilla en mi casa. Estoy encantado con ella.„

29/08/2013 text_stars

Juana Salvá about the Pfaff Hobbylock 2.0

“ Tengo dos maquinas de coser, pero mis acabados no eran como yo quería, y un día leyendo como ahora yo estoy haciendo, dar mi opinión, vi una información que me convenció. La información decía ,aparte de muchas otras cosas que se arrepentía de haberla comprado tan sencilla y aconsejaba a los demás que la compraran mas buena ya que tienen mas oportunidades de hacer muchas otras cosas. I así lo hice yo a Ustedes les compre la PFAFF Hobbylock 2.0 y estoy contentísima he comprado varios Prénsatelas y me va de maravilla. JOANA desde Mallorca„

27/08/2013 text_stars

Ånske George De Boer about the Singer 1120

“Mijn eerste machine! Heldere uitleg, en prima leerervaring voor mooie resultaten! Dus 100% okay.„

27/08/2013 text_stars

Kelly about the Brother innovis 955

“Machine extra... achete sur ce site et recu en cadeau pour mon anniversaire... Un bon investissement... Bcp de motif déjà integré mais dommage que ca soit bcp les meme (fleurs, dessins pour enfant, lettrage,...). Machine très complete, livré avec bcp d'accesoires (pied de biche , canette, boite de rangement,...)„

16/08/2013 text_stars

Frankie about the Toyota SL 3487

“Price/value perfect !! Superfast delivery Thanks„

16/08/2013 text_stars

Tanja about the *Best Buy* Strong Overlocker Lewenstein 700DE

“Heel fijne machine, ben er blij mee.„

16/08/2013 text_stars

Tanja about the Janome DC 4030

“Mooie compacte machine, ben er blij mee.„

11/08/2013 text_stars

Naaistertje about the Babylock imagine 2

“Een fantastisch gebruiksvriendelijke machine, waarmee ik al veel moois heb afgewerkt. Jet air werkt geweldig.„

08/08/2013 text_stars

Ester about the *BEST BUY* Adjustable Mannequin Siera

“Ho ordinato l'altro manichino grigio in promozione venerdi ed è arrivato oggi, mercoledì in ottime condizioni, sembra quasi nuovo! Consiglio davvero a chi ha qualche dubbio sulla vendita on line, a fidarsi della vostra serietà e della vostra ottima qualità. Grazie!„

04/08/2013 text_stars

Patricia Laheurte about the Brother innovis 955

“machine a coudre super ,géniale,extra;facile d utilisation ; la reine des machine pour moi , je recommande ce cite super et rapide merci matri „

31/07/2013 text_stars

Ester about the Promopack large

“é stato un vero piacere constatare che i piedini sono davvero universali e vanno benissimo con la mia necchi! ho trovato tutto di ottima qualità, le forbici davvero belle! Ero interessata maggiormente ai piedini, ma non potevo lasciarmi sfuggire questa promozione. Grazie, comprerò nuovamente da voi!„

29/07/2013 text_stars

Vera about the Brother FS 40

“Ben heel tevreden van deze machine. Het grote voordeel vindt ik, omdat ik een beginnertje ben, is dat je de stand heel traag kan zetten. Ook voor m'n dochtertje is dit handig omdat ze soms ook al eens graag iets wil doen/maken. :) Ben blij dat ik deze digitale machine heb gekocht. Aanradertje... Matri, heel erg bedankt ook voor de super snelle levering. „

26/07/2013 text_stars

Karin1547 about the Janome DC 3160

“Ben zeer tevreden over deze machine, ik heb hem nu al ruim een jaar, en heb er ook de trouwjurk voor mijn dochter op gemaakt„

22/07/2013 text_stars

Danielle about the Brother 1034D

“Machine très intéressante et super pratique facile à utiliser même pour une débutante. Un peu pénible au début pour l'enfilage mais ça vient avec de la patience. Je m'en sers souvent pour toutes les coutures et j'en suis ravie. Elle est suffisamment complète pour qui n'est pas professionnelle et même pour d'ailleurs, je crois. „

11/07/2013 text_stars

Marinmagda18 about the *BEST BUY* Adjustable Mannequin Siera

“After 5 days i have receveied the dress form and i'm verry plesead from it. „

Shopping Cart