Product reviews

Read what customers are saying about our products and service.

27/11/2018 text_stars

Patrick about the Matrimatic Bronze

“vandaag machine ontvangen en geprobeerd werkt perfect. Zelfs 4 lagen jeans!!! was totaal geen probleem ,machine is niet zwaar toch krachtig in het naaien ,ik heb er een tas bij besteld die handig is kan er de verlengtafel ook in opbergen, De overlock voet ook even getest, werkte perfect, alleen in de handleiding staan de steken vermeld v/h gebruik v/d voet maar bij nr. 36 komt de naald in het midden op de voet terecht. Dat nummer maar niet gebruiken . De andere overlock steken die aangegeven zijn in de handleiding werkte perfect. Ben zeer blij met de machine en met de snelle antwoorden op mijn vragen en de gouden schaar die ik cadeau kreeg voor het langer wachten op mijn bestelling omdat er in de verpakking afdeling iets fout gebeurt was , was niet nodig geweest maar dat is volgens mij al een zekerheid op de service bij problemen , mijn dank aan de firma MATRI . ( Zeker een aanrader voor de aankoop van een machine )„

16/11/2018 text_stars

Kristien about the Adapter for bernina-B002

“Eindelijk een oplossing gevonden om nieuwe naaimachine voeten op mijn minstens 50 jaar oude Bernina te monteren.Past perfect.Waarom weten ze bij Bernina eu en vele verdelers van Bernina niet van het bestaan af? „

28/10/2018 text_stars

Josephine about the Matrimatic jubilee 4

“Heel fijn, het is gelukt. Bedankt voor de informatie Heb de naaimachine nu meer dan 3 jaar in huis, gekocht in een opwelling eigenlijk. In het begin had ik telkens problemen met de naald en het spoelhuis, en na veel frustratie kwam ik er achter dat het lag aan het feit dat daar iets gesmeerd moest worden. Nu is dat verholpen en doet de machine wat hij moet doen, is makkelijk te bedienen. Waar het nodig is om het transport uit te schakelen moet je een afdekplaatje gebruiken, waardoor de ruimte tussen de naaivoet en de machine wel erg klein wordt, en daardoor zijn knopen eigenlijk niet aan te zetten. Dat heb ik toch bij andere machines moeiteloos kunnen doen, nu moet ik het zonder plaatje doen, en de steeklengte op nul zetten. Dan lukt het wel, maar ook dan is er nauwelijks ruimte, gezien het feit dat een knoop wel wat millimeters dik is. Best een ergernis. „

Matri:

Geachte mevrouw / heer,

We lazen uw bericht dat u moeite had met knopen aan naaien, omdat u vindt dat er te weinig ruimte zit tussen de voet en stopplaat.
We denken haast dat dan uw klikhouder niet ver genoeg omhoog staat, want normaal heeft deze machine meer dan genoeg ruimte ertussen.
Kunt u eens proberen om de schroef van de klikhouder iets los te draaien, en dan de klikhouder helemaal omhoog zetten, dan schroef weer vast zetten.

U kunt natuurlijk ook altijd e hendel om de voet omhoog te zetten naar boven door drukken, u heeft dan nog meer ruimte.

Laat u even weten of dit is gelukt.


Met vriendelijke groet
Matri
http:www.matri.nl

Tip : Onderhoud voorkomt klachten
geef uw machine regelmatig zelf een kleine onderhoudsbeurt,
dit kunt u zeer eenvoudig zelf met de tips uit onze onderhouds films
https://www.matri.eu/product-videos

Geachte mevrouw / heer,

Oke , fijn om te horen, nee hoor deze extra hoogte is er speciaal voor, alleen wel altijd de voet laten zakken voordat u gaat naaien.


Met vriendelijke groet
Matri
http:www.matri.nl

Tip : Onderhoud voorkomt klachten
geef uw machine regelmatig zelf een kleine onderhoudsbeurt,
dit kunt u zeer eenvoudig zelf met de tips uit onze onderhouds films
https://www.matri.eu/product-videos

Josephine Beijer schreef op 2018-07-30 18:47:Ik heb hier eens naar gekeken - de klikhouder staat maximaal omhoog,
dat doe ik trouwens altijd. Er is dan nauwelijks plaats om de
knoopaanzet voet er onder vast te klikken, maar met moeite gaat dat
net. Als ik de hendel nog verder naar boven druk dan normaal, komt de
voet wel hoger en krijg ik meer ruimte. Ik ben dat voor zover ik weet
nooit ergens in het boekje tegengekomen, maar zo gaat het inderdaad
wel. Wordt de persvoetdruk dan niet te hoog?
Weer wat geleerd in elk geval, fijn dat jullie hebben gereageerd op
mijn feedback, daar had ik niet op gerekend.
hartelijke groet,
josephine beijer

25/10/2018 text_stars

Mia about the Pack for overlocker XL

“Werkt perfect. Mooie zomen. Makkelijk in te rijgen. Zeer voordelige prijs. „

02/08/2018 text_stars

Arnold about the Foot control

“heb een bestelling gedaan en binnen 24 uur binnen gekregen snelle service prima ben goed te spreken over de snelle afhandeling.„

13/07/2018 text_stars

Anita Koopmans about the Brother FS 40

“Ik heb deze naaimachine destijds in 2014 besteld en ik ben er nog heel erg te spreken over, super fijne machine! De snelheidsregelaar is ideaal: voluit voor lange rechte stukken en voor wat meer precisiewerk meestal op de middelste stand. Meerdere lagen stof is geen enkel probleem voor deze machine en ook een fijne bijkomstigheid is dat de machine niet al te veel lawaai maakt. Kortom: absoluut een aanrader, zeker als beginner zijnde!„

11/07/2018 text_stars

Brenda about the Thread guide for overlockers, Brother, Singer, Lewenstein

“Helemaal blij mee. Ik had hem besteld voor een Brother 1034D en hij past perfect. Even het schroefje los draaien van de oude, die in 2en lag en de nieuwe weer vast gedraaid. Tip top in orde.„

11/07/2018 text_stars

Melissa about the Matrimatic Silver

“Vorig jaar mei een matrimatic silver gekocht. Helaas dit jaar een probleem met mijn machine. Maar vanwege mijn garantie kon ik mijn machine opsturen en werd hij nagekeken. Heb toen een nieuwe machine terug gekregen. (Ook een matrimatic silver) vind dit echt een top service. Ik wil ook heen andere machine, deze machine heeft alles wat ik nodig heb. Uitgebreide steken naait door verschillende lagen en stoffen. Dit is een echte aanrader „

05/07/2018 text_stars

Leila about the Matrimatic Silver

“Het is een super goede naaimachine. Ik heb een paar jaar geleden deze gekocht en ik beklaag het me nog niet. Ik heb wel 1 vraag. In de beschrijving staat er dat een tweelingnaald mogelijk is. Hoe gaat dit in zijn werking voor de bedrading en dergelijke?„

Matri:

Beste,

Zie deze info voor gebruik van de 2 ling naald
https://www.matri.eu/naaitips/uitleg-gebruik-tweelingnaald

Met vriendelijke groet

Matri

03/07/2018 text_stars

Marta about the Siera

“El material es plástico. Por el precio, pensé que sería un poco mejor, pero es adecuado para coser. Las ruedas de regulación a veces son un poco difíciles de ajustar, más si no cambias todas a la misma talla. „

28/06/2018 text_stars

Astrid about the Janome Coverlock Pro 2000 CPX

“Snelle levering, ik had de Janome Coverpro 2000 CPX op vrijdag besteld en op zaterdag had ik hem al in huis. Het is een goede machine die mooi werk levert. Ook het inrijgen is makkelijk. Ik ben er superblij mee. „

19/06/2018 text_stars

Auraile about the Lewenstein lock 700DE

“J'ai cette machine depuis 3 ans maintenant et elle est juste géniale!! Jamais eu de soucis avec. Je suis étonnée qu'elle ne soit pas plus connue que ça! Si vous hésitez, n'hésitez plus! Mon amie en a acheté une aussi sur mon conseil et elle en ai ravie également ! Les accessoires me tente bien, je vais sûrement bientôt commander„

30/05/2018 text_stars

Karin about the Siera

“Prima paspop, mooi op tijd geleverd„

15/03/2018 text_stars

Gretha about the Feet Pack 9

“Machine op zichzelf heel goed. Zelfs 5 verschillende handleidingboeken. Maar op een ding na de diverse voetjes moet jezelf zien te vinden op je pc gaan uren hieraan. Vind ik verspilling van je tijd. Hoeft helemaal niet. Ik ben geattendeerd door een werker, had niet zoveel geduld om dingen uit te leggen en heeft mij ook niet de juiste namen gegeven.. Puntje komt bij paaltje ik zit nog met de doorzichtige voet van Brother FS40 die ik in een pakket gekocht heb, waar er geen video en geen uitleg ervan gegeven is. Nergens. Vind ik jammer want je koopt iets en dan wil je ook weten hoe het heet en hoe hij werkt. Is mijn volste recht .Ik vermoed de naam maar weet niet 100% zeker. Rest mij niets anders dan weer te bellen voor informatie erover. Jammer hiervan. „

Matri:

Geachte Mevrouw,

Wat jammer om te horen, zeker omdat we juist zoveel extra informatie hebben staan met alle uitleg van de voetjes.
Hierbij de link met de duidelijke uitleg van alle voetjes, en onze naaitips:
https://www.matri.eu/naaitips
Het doozichtige voetje is overigens het borduurvoetje, hier is geen uitleg van, want de enige functie van dit voetje is dat het doorzichtig is , en u er dus doorheen kunt kijken om te zien wat u aan het borduren bent
 

15/03/2018 text_stars

Miceli about the Bobbins 10 pieces (10X)

“Hello Matri staff, I wish to thank you warmly for the EXCELLENT, FAST service you provided !! I received the machine part in 1 day and it fits perfectly !! You saved me. Thank you so much and have a nice day. Marie„

10/03/2018 text_stars

De Vos about the Brother FS 40

“Onderstaand mijn reactie over Matri. Heel klantvriendelijk, meedenkend en top service. Ik had een machine gekocht ( Jubilee 4) en kwam erachter dat er geen snelheidsregelaar opzit wat voor mij essentieel is. Gebeld met een heel vriendelijke meneer die mij vertelde dat ik de machine kon omruilen voor een ander. Hij adviseerde mij ook welke machine (Brother sf40) dan voor mij geschikt zou zijn. Hier heb ik met dankbaarheid gebruik van gemaakt en alles was snel geregeld en geleverd. Super cadeau voor mijn 65ste verjaardag en top service.Kan niet wachten om hem uit te proberen maar eerst feestje vieren.„

28/02/2018 text_stars

Marloes Poelen about the sewing machine carrying bag

“Super fijne tas. Ik twijfelde of mijn naaimachine (Brother SF40) er in zou passen, maar Matri verzekerde mij dat deze zou passen en het past perfect. Snelle levering, super kwaliteit. „

28/02/2018 text_stars

Marloes Poelen about the Brother FS 40

“Mijn eerste eigen naaimachine. Eerst leende ik die van mijn moeder, maar deze aangeschaft en ik ben er super tevreden mee. Hij is stil, heeft veel opties en geeft aan welk voetje bij welke steek gebruikt moet worden. Ideaal voor de beginners zoals ik ben. Gebruik is heel erg makkelijk. „

05/02/2018 text_stars

Eline Irena about the Matrimatic Silver

“Mijn eerste naaimachine, super gemakkelijk in gebruik! Zoveel mogelijkheden, echt geweldig. Dit is de eerste naaimachine die ik zelfs in handen heb, en zelfs mij lukt het deze machine naaiklaar te krijgen. Ik heb al een jurk en 3 hondensjaaltjes gemaakt met verschillende kleuren garen. Ook een naam borduren is kinderspel mits oefenen op een lapje teststof. Ik ga hier sowieso veel naaiplezier aan hebben. Het was zeker zijn geld waard! „

30/01/2018 text_stars

Jeltje about the Extension table brother WT 13*

“Deze tafel gebruik ik in combinatie met een Pfaff of Bernina om soepel te kunnen quilten. Een heerlijk hulpmiddel. „

10/01/2018 text_stars

Speranta Ciutacu about the Brother Innov-is F 440 E

“Acquistata anno scorso insieme con lo softwear BROTHER PE DESIGN 2.Consegnia veloce. Machina come descritta. Una meraviglia Con lo softwear si fa tutto che puoi immaginare. Consigliata calorosamente a chi ama ricamare. Rapporto prezzo qualità ottimo.„

03/01/2018 text_stars

Nevena Makuleva about the reverse button for Singer 1507/1507NT

“Thank you very much!The return lever fitted my Singer Smart II perfectly.The appearance is a little different than the picture.Still it is a very good quality product ,better than the one I bought my machine with.„

03/01/2018 text_stars

NevenaMakuleva about the reverse button for Singer 1507/1507NT

“The product is better than the one I bought my Singer Smart II with .Fits perfectly.„

15/12/2017 text_stars

Susana about the Threadstand

“Perfecto para mi máquina Singer Tradition 2282. Gracias por el rápido envío.„

15/12/2017 text_stars

Susana about the sewing machine carrying bag

“Material excelente, robusto, base dura. Mi Singer Tradition 2282 entra perfectamente. Encantada con la compra. El envío a España rapidísimo. Gracias.„

14/12/2017 text_stars

Roxane about the sewing machine cover plastic

“Prima hoesje van soort zeil en netjes genaaid. Prima prijs ook„

14/12/2017 text_stars

Annie about the Brother CV 3550

“Je ne l'ai pas encore acheté mais je prévois de la prendre dans mon projet 2018„

26/11/2017 text_stars

Tharsilla about the Juki sewingmachine exceed-serie HZL-G120

“Beste Matri Ik heb gisteren mijn naaimachine goed ontvangen en ik heb ze vandaag getest . Supercontent superblij wat een service Heel hartelijk bedankt voor alles een grote dikke pluim voor jullie bedrijf Groetjes Tharsilla„

26/11/2017 text_stars

MIMI about the Feet Pack 9

“Je recommande trop top. Je ne regrette pas mon achat„

26/11/2017 text_stars

Ria Schröder about the Matrimatic jubilee 4

“Bedankt ,stukje antislipmatje onder het pedaal leggen werkt perfect! Geachte Vroeger waren de pedalen inderdaad zwaarder, maar dat is tegenwoordig niet meer zo. Wat vaak wordt gedaan, is om het pedaal op een matje te leggen, of er een matje onder te plakken. Dit werkt perfect. Pedaal schuift weg Ik heb zelf een stabielere pedaal(van dezelfde firma) van mijn oude naaimachine, die niet schuift, maar de stekker past niet. Het is vervelend als hij steeds schuift. Heeft u hier een oplossing voor?„

Matri:

Geachte
Vroeger waren de pedalen inderdaad zwaarder, maar dat is tegenwoordig niet meer zo.
Wat vaak wordt gedaan, is om het pedaal op een matje te leggen, of er een matje onder te plakken.
Dit werkt perfect.

21/11/2017 text_stars

Maria about the Lewenstein lady

“Ho comprato questo manichino usato ma sembra nuovo. Purtroppo ci sono state alcune incomprensioni durante l'acquisto ma sono state risolte molto velocemente. Sicuramente un azienda seria. Grazie Matri.„

27/10/2017 text_stars

Laura about the Matrimatic Gold

“Matrimatic gold ideal para las quilters principiantas. Cose muy bien. A mi me ha gustado. Formales en el envio. Es la segunda Matri que tengo. Si la tienen agotada porque van a sacar un modelo nuevo.....estoy deseando verlo. Relacion precio calidad, excelente. Gracias por todo.„

27/10/2017 text_stars

Marleen about the Matrimatic Bronze

“vandaag werd de machine geleverd, (op 2 dagen want ik woon in belgie) direct alle steken uitgeprobeerd, enkel voor een knoopsgat was het eventjes zoeken de handleiding is soms niet duidelijk genoeg daarom duurde dit eventjes, het was ook eens goed kijken om de bovendraad in te rijgen(op het filmpje zit op een bepaald ogenblik de hand van de dame voor her beeld) boven en ondersteek waren allebei goed dus dit zal wel in orde zijn. superhandig is dat ze ook kan naaien zonder het pedaal te moeten gebruiken!!! kort gezegd een aangename machine!!„

Matri:

Beste,
Zie ook deze extra uitleg over de draadinsteker:
https://www.matri.eu/klachten-verhelpen/inrijgen-automatische-draadinrijger

Met vriendelijke groet

Matri

25/10/2017 text_stars

Mf Beertema about the Matrimatic Silver

“Super blij met de matri matic machine Omschrijving vd machine klopt helemaal. Duidelijke gebruiksaanwijzing bij. Naald door rijger is een oefening. Heb ook het voeten pack 9 erbij gekocht, jammer dat daar geen beschrijving bij is want weet niet waar ik welk voetje voor kan gebruiken.„

Matri:

Geachte mevrouw / heer,

Via deze link vindt u duidelijke uitleg van naaimachine voetjes en vele gratis naaitips:

https://www.matri.eu/naaitips

Met vriendelijke groet
Matri
http:www.matri.nl

25/10/2017 text_stars

Linda about the Brother FS 40

“Wat een verademing deze machine. Hij is inmiddels mijn beste vriend! Hij is licht, naait goed, ook meerdere lagen stof, de automatische functie waar ik eerst sceptisch over was vind ik nu IDEAAL! Zo ontzettend blij mee. En een super service van Matri!„

15/10/2017 text_stars

Patricia about the Janome Coverlock Pro 2000 CPX

“Génial une prise en main très rapide. Je l'adore. Fournisseur très pro. Livraison rapide et contact aussi. Je recommande largement ce site.„

15/10/2017 text_stars

Patricia about the Janome Coverlock Pro 2000 CPX

“prise en main très rapide. Je l'adore. Fournisseur que je recommande sans soucis, car livraison et contact rapide.„

03/10/2017 text_stars

Maria about the Lewenstein lock 700DE

“E' la mia prima tagliacuci e mi trovo molto bene. Infilare i fili è stato semplice con i video dimostrativi. Anche il libretto è molto chiaro (per me che conosco l'olandese e l'inglese. Purtroppo non c'è l'italiano. ). La consegna è stata rapida e la scatola della tagliacuci era immacolata. Grazie Matri.„

26/09/2017 text_stars

JH Stienstra about the Overlocker carrying bag

“Prachtige, stevige draag/opbergtassen voor zowel mijn lock- als naaimachine. Mooie kwaliteit met een sterke bodem. Snelle, verzorgde verzending :-) „

26/09/2017 text_stars

JH Stienstra about the sewing machine carrying bag

“Prachtige, stevige draag/opbergtassen voor zowel mijn lock- als naaimachine. Mooie kwaliteit met een sterke bodem. Snelle, verzorgde verzending :-) „

30/08/2017 text_stars

Claire about the clear view foot

“Very easy to sew with this accessory. Should be sold with the machine and not be in option. Price very nice too. „

08/08/2017 text_stars

Tarasello about the Janome DC 4030

“Livraison extrêmement rapide dans un emballage sécurisé. Livrée avec un lot de 4 pieds supplémentaires spécial quilting qui peuvent également servir à la couture flou . La MAC est rapide, silencieuse, ses points faciles à sélectionner, les pieds presseurs utiles. Me permettra de coudre plus rapidement, avec une qualité de finition impossible à obtenir avec une MAC basique. La possibilité de faire fonctionner la MAC sans la pédale est un plus. Seul bémol, la valise de transport en plastique dur qui n'a pas de socle et ne sécurise donc pas vraiment la machine : il sera nécessaire d'en trouver une autre ou d'en construire une en bois léger. La surjeteuse offerte semble solide, toutes les fonctions de base d'une surjeteuse sont présentes (4 fils, enfilage automatique, entraînement différentiel, choix de la longueur et de la largeur de point) et l'enfilage n'est pas un casse-tête. C'est un très bon investissement.„

28/07/2017 text_stars

Machteld about the Matrimatic Gold

“niet de machine die ik had verwacht. + veel steken + gebruiksvriendelijk + ideaal voor beginnende naaister die wat meer wil kunnen - Maakt lawaai - lag niet goed in mijn hand -> overstap naar Brother Innov IS 100 - voor onderhoud geen directe verdelers bij de hand„

Matri:

Bericht van Matri
Als de machine nog heel nieuw is maakt deze inderdaad wat meer lawaai,
dit gaat binnen een paar uur naaien vanzelf over.
Gelukkig heeft Matri de unieke omruiil garantie
Bij klachten staat Matri altijd voor u klaar, verzenden onder garantie van en naar ons is gratis.

28/07/2017 text_stars

Suzanne about the Matrimatic jubilee 4

“Ik naai inmiddels alweer een flink aantal jaren met deze naaimachine en hij wordt intensief gebruikt. Het is een hele fijne, overzichtelijke machine. Hij is krachtig en heeft alle steken die ik graag gebruik.„

28/07/2017 text_stars

Anita about the Lewenstein lock 700DE

“Machine très agréable une fois qu'on l'a "en main". Le plus délicat a été de maîtriser l'enfilage des fils, surtout le bleu, me semble-t-il, car avec mes problèmes de vue, je distinguais mal le parcours à effectuer. Un schéma plus lisible serait le bienvenu. Je rencontre aussi un souci pour positionner du tissu épais sous les aiguilles . Il y a certainement une technique, un bouton à pousser, un réglage à faire, mais je n'ai pas encore trouvé ... Pas encore testé les pieds que j'ai achetés en meme temps que la surjeteuse.„

08/07/2017 text_stars

D.Heurkens about the Matrimatic jubilee 4

“Mijn haakse schroevendraaier was zoek geraakt. Na wat mails over en weer is er een setje schroevendraaiers kosteloos opgestuurd. Wat een service, super. En de naaimachine is helemaal naar mijn zin, gemakkelijk in gebruik en lekker licht. „

02/07/2017 text_stars

Joyce about the 2 X Spoolpins with 10 bobbins

“Volgende dag al in envelop op de mat! Goeie service, ben heel blij, ik kan weer verder!!„

26/06/2017 text_stars

Jolanda Van Bragt about the Matrimatic Gold

“Een hele fijne machine met onwijs veel mogelijk heden ik ben er zeer blij mee ook is deze machine makkelijk in te rijgen een duidelijke handleiding en maakt zeer weinig geluid ik vind het heel fijn dat ik zonder voet pendaal kan naaien ook fijn is dat je de persvoetdruk kan instellen voor lichte en zwaardere stoffen ik kan deze machine echt aan raden de prijs is ook erg vriendelijk plus nog het grote blad wat je aan kan schuiven aan de naaimachine. „

26/06/2017 text_stars

Van Den Hurk about the Matrimatic jubilee 4

“Alles goed ontvangen. Doet het prima! Goed gekozen steken, compliment. Degelijke machinale naaimachine. Bedankt!!„

04/06/2017 text_stars

Hannelore about the Singer Fashion Mate 7256

“Wat een snelle service.. en wat een fijne machine. Ik naaister veel en met deze machine echt een verademing. Prima machine voor beginners maar ook voor de gevorderde naaister. Ik ben ben er heel erg blij mee. Bedankt„

Shopping Cart